English Course; Hamburger, Salad, Sushi, and Spaghetti Online Holiday Quiz - Fast Food Coloring

Jun 8th, 2020 51 Views

(ENGLISH-BAHASA)

Hello, friends. Due to the government's recommendation related to Covid-19 Virus avoidance, Speak First lets the students, from every division, study in home. For English Course students, particularly for Kindergarten level students, here is an online game to strengthen your understanding about Food and Drinks. Please read the instructions below carefully.

1. Before starting the games, please make sure your internet connection is stable to access the online game
  2. There will be a new pop-up window to the online game after clicking "click here" on the link below
  3. Wait for a moment while the games are loading
  4. Scroll down to have a good view of the game screen
  5. To play the game, click the word, and then click the picture which is the same with the word you have choosen
  6. Do the same for the rest words
  7. Click finish to evalute your answers

There will be more upcoming online games. Don't miss it^^

Halo, teman-teman. Sehubungan dengan anjuran pemerintah terkait pencegahan virus Covid-19, Speak First mempersilakan para siswa, dari berbagai divisi, untuk belajar di rumah. Untuk siswa Engllish Course, khususnya untuk siswa level Kindergarten, berikut adalah sebuah game online untuk meningkatkan pemahaman tentang beberapa Food and Drinks. Di bawah ini adalah instruksi untuk memainkan game-nya.

1. Sebelum memulai game-nya, pastikan koneksi internet Anda stabil untuk mengakses game online berikut
  2. Halaman depan dari game online akan muncul setelah mengklik "click here" pada tautan di bawah ini
  3. Tunggu beberapa saat sementara game sedang dimuat
  4. Scroll sedikit kebawah agar menemukan sudut pandang yang luas